Funtime

2010.03.01. 14:56

Nagyon jó, hogy otthagytam a bármunkát, a múlt hét második fele aktív kikapcsolódással telt. Szerdán Bogival és Lilivel felszerelkezve hárman elmentünk a bejáratott szerda esti partihelyünkre. Jó kis underground klub, tényleg nem az a túristás hely, és elég király underground dubstep & drum'n'bass buli volt, plusz ezúttal a buszon se aludtam el hazafele menet.

Mivel múlt héten befejeztünk egy kísérlet sorozatot, ezért pénteken munka után, délután 5-től elmentünk egy közeli pubba ünnepelni. A meghívólista olyan hosszúra sikeredett, hogy kis labor-közösségünk elég hamar feloldódott a különböző kollégákból és haverokból verbuválódott tömegben. A két lány is eljött, aztán még felmentünk a Bogiékhoz kicsit erőszakosabban melegíteni és éjfél előtt már ismét a Fabric padlóját koptattuk.

Már rég elhatároztam, hogy belépek a VIP fabric klubba és ezt a legutóbbi péntek után meg is tettem. Nagyon megéri egyébként, havi 6 fontért kapsz mindig egy Fabric cd-t meg 3-4 fonttal olcsóbban veheted a jegyeket és sorba se kell állnod. A pénteki buli nagyon meredek volt, ugyanis egyedül voltam két lánnyal a legkeményebb londoni drum'n'bass pörgésben. BTW, a d'n'b Londonban távolról sem halott, köszöni jól van, és meglehetősen népszerű is. A három terem körül kettőben végig nagyon szigorú dnb volt, azokban általában lépni se lehetett, a harmadikban pedig szintén elég kemény dubstep, az volt a pihenő szoba. A nagyteremben pedig pont beküzdöttük magunkat a tömeg közepébe, amikor DJ Hype vette a kezébe a lejátszókat és szó szerint feldarabolt minket. Azt őrült tombolást és egy egész sajátos tánc-stílust, amit eddig sehol nem láttam, de a krumpinghoz hasonlít a legjobban, tehát nem éppen gyengéd, nem bírtuk tovább fél óránál. Egy ilyen igazi, 2010-es dnb bulit mindenkinek ki kéne próbálni, aki valaha is szerette a stílust.

Értelemszerűen szombaton meglehetősen kótyagos voltam, de nem volt sok idő a relaxálásra, mert este a Conor nevű ír srác 21-dik szülinapi házibuliját tartottuk. Mit ne mondjak, az se volt egyszerű, hamar megtelt a ház ír, új-zélandi, és ausztrál arcokkal, ami egy ideig vicces volt, aztán ijesztő, aztán meg fárasztó. Összességében jó buli volt, de a legjobbakat meglepő módon a lakótársainkal dumáltunk, hajnali 4-kor pedig már egyszerűen ledöntött a kétnapos kimerültség. Vasárnap délután 1-kor keltem, kicsit takarítgattam más- és harmadnaposan, aztán Rutával elmentünk egy helyre, ahol még délután 4-kor is lehet egy nagy angol reggelit meg egy pint sört kapni 5 fontért, majd rakok fel fotókat, eléggé adta.

Szerző: Abu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://londontown.blog.hu/api/trackback/id/tr381799807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schocex 2010.03.16. 16:50:28

Szívemből szóltál bro ! és ne feledd a képeket

Schocex 2010.03.16. 16:51:13

bocs ez nem ide ment
süti beállítások módosítása