Derűsen

2010.01.02. 16:28

Tök jó kedvem van ma. Gyönyörűen süt a nap, karácsonyi pulcsiban és napszemüvegben mentem a Tescoba, ilyenkor nem lehet nem mosolyogni. Megtudtam, hogy a távollétemben nem csak Tim (az ausztrál ex-szobatárs) és Ruta (az egyik litván lány) jöttek össze hivatalosan is, hanem Kevin és Emma szilveszter éjfélkor eljegyezték egymást. Long story short, azért jó megint itt lenni.

Úgy döntöttem, hogy nem megyek vissza a bárba egyelőre, mert kedden lesz az interjúm a laborban és arra készülnöm kell. Most már végre talán le is ülök cikkeket olvasni, eddig ugyanis kölcsönös élménybeszámoló volt a magyar srácokkal. Peti két hét múlva hazaköltözik Magyarföldre, de addig még sok víz lefolyik a Temzén, egyszer-kétszer azért csak elmegyünk bulizgatni, sőt, jövő csütörtök hajnali fél 1-re vettünk jegyet az Avatar IMAX-ra (értelemszerűen eredeti nyelven).

Ja, ha már itt tartunk. Otthontartózkodásom alatt egy szerencsés véletlenből kifolyólag megnézhettem az Avatart IMAX moziban, persze szinkronizálva. Ott sírt mindenki, hogy Budapesten miért csak egy IMAX van, milyen lehetetlen jegyet szerezni, stb. Hát most elárulom, hogy London közgazgatási területén, ahol amúgy 12,5 millió ember él, van 3 darab IMAX mozi, ebből egy Wimbledonban egy meg Greenwichben, amik körülbelül olyanok, mintha Budapestről Veszprémbe mennél moziba. Tehát egy elérhető közelségű IMAX van, az is Dél-Londonban, innen kb 1,5 órára, és oda is csak hajnali fél 1-re lehetett jegyeket kapni az elkövetkező hónapban, persze háromszor annyiért, mint otthon. Nesze neked, Box Office.

UPDATE: Feltöltöttem pár kedvenc képemet az elmúlt két hétből, mégegyszer köszi mindent.

Szerző: Abu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://londontown.blog.hu/api/trackback/id/tr451639743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepujvilag 2010.01.03. 11:16:52

Filmkritika az Avatarról a Zöld Film (zoldfilm.blog.hu) oldalon:
zoldfilm.blog.hu/2010/01/02/avatar_az_okofilm
süti beállítások módosítása