London Acid City

2010.01.03. 15:38

A magyarországi tartózkodásom után kicsit más szemmel nézek az egész londoni trippemre. Nem arról van szó, hogy az elmúlt három hónapban valamit rosszul csináltam volna, egyáltalán nem, az az akkomodáció időszaka volt, mostanra viszont már meguntam az egyik napról a másikra élést és igazság szerint szeretnék kicsit többet szórakozni a következő fél évben, mint eddig.

Mint mondtam, Peti megy el 8 nap múlva és rájöttünk, hogy még egyszer sem voltunk valami tényleg király londoni buliban mióta itt vagyunk, úgyhogy elhatározásra jutottunk: pénteken Fabric. A jegy mondjuk 14 font volt, de a line-up zseniális, ha kiszámoljtok, ezeket az arcokat együtt otthon se nézhetnétek meg olcsóbban. Íme pár ízelítő:

Hudson Mohawke live:

 

Rustie live:


Joy Orbision:

 

Szerző: Abu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://londontown.blog.hu/api/trackback/id/tr201641988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsach 2010.01.07. 19:34:35

Nemsoká megyek haver, kitartás! Addig alakíts ki egy jó kis metabolikus alkalózist, aztán majd kompenzélunk ;-)
süti beállítások módosítása